Terápia

Home / Terápia

 

 

Fehérné Horváth Katalin családterapeuta, párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, „face to face” tréner

 

 

Hogy miért éppen az emberek? Miért a párkapcsolatok, a családok?

Sokszor kérdezték már ezt tőlem, de nem tudok mást mondani ma sem:

Soha nem volt kérdés ez bennem, magától értetődő, amolyan természetes választás volt. Mint amikor jó úton indul az ember és nemcsak azt érzi, hogy célra tart, hanem közben jól is érzi magát, boldog a folyamattól. Mondhatnám: erre születtem…..

Első diplomámat óvodapedagógiából szereztem. A gyermekeken keresztül kerültem közel a családokhoz, és figyeltem meg működésüket, mindennapjaikat. Vonzottak a problémákkal küzdő gyermekek és családjaik, ebből is írtam szakdolgozatomat. Szakvizsgáimat pedagógiai vezetésből, minőségbiztosításból és pedagógiai szakértésből tettem le, ezekkel is közelebb kerülve a problémák lehetséges megoldási alternatíváihoz.

Párhuzamosan családterapeuta oklevelet szereztem, majd számos címet a pszichológia területén belül. Elmondhatom, hogy ma már több mint 20 éve foglalkozom sikeresen családokkal, párokkal, tüneteket produkáló gyermekekkel.

Érdekelnek az emberek, a történeteik, gondolkodásuk, problémáik, a párkapcsolatok, azok egyedisége, kialakulása, folyamatos fejlődése, átalakulása; és a családok működése, rendszere, felépítése. De leginkább mindezek összehangolása, működése, működtetése.

25 éve élünk kiegyensúlyozott párkapcsolatban, 21 éve pedig boldog házasságban a férjemmel, Péterrel. Három gyermeket nevelünk, akik ma már 19, 16 és 12 évesek, akikre nagyon büszkék vagyunk. Szülőként célunk, hogy használható, jól működő mintákat adva számukra, megtanítsuk őket boldognak lenni, képessé válni egy párkapcsolatra, egy kiegyensúlyozott családot működtetni, vagyis élvezni az életet.

Saját életemből tudom, hogy néha nagyon nehéz ez a családosdi, vagy éppen a házasságosdi. Nekünk is voltak, és biztosan lesznek is még nehezebb időszakaink, de egy biztos: megoldjuk őketJ Nem azért élünk kiegyensúlyozott párkapcsolatban, vagy nem azért rendezett a családi háttér, mert szerencsések vagyunk, hanem mert teszünk érte. Mert bizony egy kiegyensúlyozott kapcsolatért, és egy rendezett családért tenni kell!

 

Ha úgy érzi, hogy párkapcsolati problémákkal küzd, vagy nem találja a helyét a családjában, vagy azt tapasztalja, hogy széthullik Ön körül minden, gyermeke tüneteket produkál, vagy olyan súlyos problémákat cipel, amiket képtelen megoldani hosszú ideje már, ha úgy érzi ez nem mehet tovább, boldogtalan és változtatni szeretne és tenne önmagáért, gyermekéért, párkapcsolatáért, csak nem tudja hogyan, de érzi, hogy kellene segítség…..

 

Forduljon hozzám bizalommal!

 

Hívjon a 20/424-3084-es számon, beszéljünk meg egy időpontot és keressünk együtt megoldásokat!

Mosollyal teli családot kívánok Mindenkinek

Fehérné Kata